Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2014 16:23 - Свети Валентин, секс и още, още…
Автор: ludiotliubov Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2451 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 30.01.2014 16:25


 Свети Валентин е може би единственият празник, който, ако не е придружен със секс, не е толкова вълнуващ. Фактът, че не се празнува от българската църква, далеч не е пречка за любовни признания, романтични изненади, неочаквани предложения, хубави новини, невероятен секс и още нещо…  
image
    Така например, ако мислите, че не можете повече да живеете само с мисълта и фантазиите, скритите чувства и намерения към любимата/любимия, време е да направите важна крачка и да се разкриете изцяло пред нея/него. Свети Валентин е най-удачният ден, в който да сторите това. Не може да се отрече, че самият празник носи своята магия и очарование – хората са окрилени и се радват, така че действайте смело!       Поради дългогодишния „стаж“ на празника у нас, все по-завишени стават изискванията за романтичните изненади. Само червената роза и колективното ядене на бонбони с вино, няма да ви спаси!

image

Проявете креативност: изрежете сърца от непотребни цветни хартийки; направете валентински венец за вратата или валентинско дръвче (от изсъхнало клонче);  закрепете балони за тавана във формата на сърце; пригответе дори най-елементарното – яйца на очи или други вкусотийки във формата на сърце или използвайте сладкарска боя; направете с форми за сладки хапки във формата на сърце; според възможностите, предложете пътуване (подарък за свети валентин), а според намеренията, защо да не предложите и брак!?       Използвайте момента на действието на магията, шоколадовите бонбони и виното! Разгорещете страстите и се отдайте на деня на любовта. А тя е още по-голяма, когато е допълнена с един невероятен, чувствен и страстен секс. Ако сте достатъчно сигурни в партньора/ партньорката и момента е достатъчно назрял, направете си подарък един на друг: пуснете писмо на „Щъркела“ или иначе казано, направете си бебе (дори да не стане от първия опит, ще го запомните за дълго).

image
      Ако пък случайно   в близките дни „щъркелът“ ви е донесъл хубава новина (която все още на сте съобщили на бъдещия татко), направете го днес и бъдете най-щастливи заедно на този ден! Още по-вълнуващо ще е например да завържете една красива панделка около коремчето си.       В заключение ще допълня само: консумирайте максимална доза емоцията, но внимателно преценете възможностите си – в зависимост от тях, правете безопасен или „опасен“ секс! Успех!  



Гласувай:
2



Предишен постинг

1. dpenkov - Св. свщмчк Валентин
30.01.2014 16:30
се празнува от Българската Православна Църква всяка година на 6-ти юли. Но не по този кичозен и пошъл начин, както е навлязъл масово у нас, не без помощта основно на средствата за масова информация.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ludiotliubov
Категория: Тя и той
Прочетен: 16675
Постинги: 3
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930