Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2014 16:11 - Подарък за Свети Валентин
Автор: ludiotliubov Категория: Тя и той   
Прочетен: 2505 Коментари: 0 Гласове:
1





Свети Валентин е католически празник, който обаче с удоволствие празнуваме и тук в България. Празникът се отбелязва на 14 Февруари с размяна на романтични подаръци и нежности между двойките.

Подаръци за Св. Валентин

Независимо дали за първа година празнувате Свети Валентин или сте двойка от много години, то трябва да вложите голямо старание в избора на подарък. Подаръкът за Свети Валентин трябва да бъде е специално за половинката ви. Стандартно е да се подари вино или шоколад под различни форми, но щом сте попаднали на това, вероятно търсите нещо по-романтично и нещо по-оригинално.

image
Романтични подаръци за Свети Валентин

Защо не опитате да избягате от стандартното вярване, че подаръкът трябва задължително да е материален? Подаръците са за да покажат привързаността към даден
Изненада за любимия човек

човек, за да радват и да носят щастие. Свети Валентин е точно такъв празник, при който личното отношение е най-важното нещо. Какъв по-добър начин да го покажете от това да направите изненада или необичаен жест, подготвен с много любов.

Опаковката е много важна

Опаковката на подаръка е от изключително значение. Като цяло как ще изглеждат нещата понякога е по-важно от това какво точно подарявате. Опаковката може да предаде цялото ви послание, затова се постарайте.

За вдъхновение

Ако търсите вдъхновение за това какъв подарък за свети валентин да изберете, за тази цел ви е нужно просто да сте влюбени. Самата любов вдъхновява. Има доста подаръци,  които са подходящи за празника Свети Валентин, но все пак те не са най-важното, а самата любов, с която ги правите :)

image
Свети Валентин отдавна се е превърнал в традиционен празник на влюбените. Независимо от приказките на скептиците, че той е много комерсиализиран, все пак той си остава празник. И от само себе си се разбира, че на него трябва да подаряваме подаръци.

Денят на Свети Валентин получава своето име още през ІV век. Но и по-рано, в римската епоха, на 14 февруари е чествана богинята Юнона, покровителка на семейството, брака и жените. Мъжете на този ден са подарявали цветя на своите половинки. Навярно именно от тук идва обичаят да се подаряват цветя за Деня на Свети Валентин.
Подарявайте любов :)

С какво да зарадваме любимия човек в Деня на Свети Валентин? Този въпрос си задават всяка година милиони мъже и жени. Американските изследователи са стигнали до извода, че ако трябва да подарявате нещо по необходимост, по-добре да не го правите. Според тях такива подаръци говорят за липсата на внимание и не правят никого щастлив. И тук цената на подаръка няма никакво значение. Феличита Хайне, която е една от най-известните германски семейни терапевти, препоръчва да се подаряват подаръци, които отразяват тясната връзка и сплотеността на влюбените. "Съвместното преживяване на приключенията е една от основните съставки на любовните отношения. Подарявайки си съвместно приключение, вие си подарявате и незабравим любовен спомен, който се запазва по-дълго, отколкото всякакви цветя", съветва тя.

image  



Гласувай:
1



Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ludiotliubov
Категория: Тя и той
Прочетен: 16671
Постинги: 3
Коментари: 1
Гласове: 0
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930